Benefietconcert Mozaiek Kenia Muskathlon

Onze Muskathleten organiseren vrijdag 23 februari in de Basiliek een benefietconcert voor het waterproject in het Noorden van Kenia. Een avond vol aanbidding met Mozaiek Worship met Kees Kraayenoord, ELINE, InSalvation en Roberto Rosso.

Tijdens het concert zijn er vier optredens. Robert Rosso, die tevens meedoet aan de Muskathlon, staat achter de draaitafels. InSalvation met Jafeth en Sifra treedt als small band op.

Mozaiek Worship treedt op in een samenstelling met Kees Kraayenoord samen met Eline . Kortom, het wordt een avond vol aanbidding, beleving en verhalen. Host van de avond is Jesse van Melle.

De opbrengst van het concert is voor veilig en schoon drinkwater in het Noorden van Kenia: Marsabit, Isiolo en omgeving. Water is de eerste levensbehoefte waar in dit extreem droge en in periodes extreem natte gebied een groot gebrek aan is. In mei 2024 gaat een groep van ruim 100 atleten naar Kenia om een sportieve presentatie neer te zetten. Iedere deelnemer gaat de uitdaging aan om € 10.000 in te zamelen. Dit bedrag komt ten goede aan kindsponsoring en het waterproject in het noorden van Kenia.

Meer info over de deelnemers en de reis vind je hier. De Mozaiek Kenia Muskathlon is een samenwerking tussen Mozaiek, Compassion en 4M Nederland.

Tickets a € 22,- per persoon zijn te reserveren via Events for Christ

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Lars: "Mozaiek heeft ons dichter bij God gebracht."
| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Landelijk
Terugblik - Kick-off event Kingdom Business Community