| Nieuws

Is productieleider binnen Mozaiek0318 jouw next step?

Ben jij een echt organisatietalent? En kun je alles in goede banen leiden voor én tijdens onze samenkomsten. Lees dan snel verder. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe productieleiders.

Iedere zondagmorgen is er vanaf 7.00 uur al volop drukte in de Basiliek. Vanuit verschillende teams zijn er circa 15-20 mensen aanwezig om zich voor te bereiden op de samenkomsten. De productieleider is voor hen de stabiele en verbindende schakel waar alle lijntjes samenkomen.

Belangrijk is dat je bij het vervullen van de rol als productieleider het geheel overziet en oog hebt voor alle mensen die een bediening vervullen. Je durft de lead te nemen als het moet, maar je kunt ook ruimte geven aan ieders eigen expertise en verantwoordelijkheid. Je bent je bewust van belangrijke details, of het nu gaat om de inhoud of om praktisch zaken rondom de samenkomsten.

Als productieleider dien je ongeveer 1 keer in de 5 weken. Je bent dan een ochtend (7.30 tot 13.30 uur) onderdeel bent van een prachtig team van mensen die hart hebben voor de kerk van Jezus en daar hun gaven en talenten voor in willen zetten.

Is dit jouw next step binnen Mozaiek0318? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Artiene Robbertsen via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Lars: "Mozaiek heeft ons dichter bij God gebracht."
| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Landelijk
Terugblik - Kick-off event Kingdom Business Community