| Nieuws

Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community

Misschien heb je het al voorbij zien komen? Binnen Mozaiek starten we iets nieuws: Kingdom Business Community. We nemen je graag mee in ons verlangen.


Kingdom Business Community is een landelijk, missie-gedreven ondernemersnetwerk voor leiders die geloven en investeren in de roeping van de kerk. We komen samen om God te aanbidden, elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en om actief te bouwen aan een beweging van Hoop en Herstel, door de kerk én business heen.

We dromen van een beter Nederland. Een mooier, schoner en eerlijker land waarin steeds meer zichtbaar wordt van Koning Jezus en Zijn Koninkrijk.

Wij geloven dat ondernemers een belangrijke rol spelen in onze maatschappij en in het Koninkrijk van God. We genieten van de talenten die God aan ondernemers geeft, bewonderen goed werkgeverschap en eren ondernemers om de moed voor de verantwoordelijkheid die zij dragen.

We willen we investeren in ondernemers, in elkaar. Dit doen we o.a. ontmoetingen te faciliteren en events te organiseren waarop we ondernemers inspireren en uitdagen om te leven én te ondernemen vanuit Gods woord.

Samen met het ondernemersnetwerk willen we nadenken hoe het bedrijfsleven op een constructieve manier kan investeren in het werk van de kerk en hoe de kerk ondernemers kan dienen. Naast twee landelijke events (per jaar) komen we tussentijds als 14 lokale Business Communities (geborgd in de lokale gemeenten) samen om elkaar te inspireren, uit te dagen en toe te rusten om op een Koninklijke wijze te ondernemen.

Kick-off event – 23 april 2024
De lancering van deze nieuwe bediening binnen Mozaiek vieren we op 23 april 2024 met een inspirerend kick-off event voor ondernemers in De Basiliek in Veenendaal. Een avond van ontmoeting, verbinding, inspiratie en (natuurlijk) aanbidding!

Jij kunt erbij zijn door tickets te reserveren via: business.mozaiek.nl
En, ken je andere ondernemers met liefde voor Jezus en Zijn kerk? Neem hen gerust mee!


Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Eerlijke koffie uit Nepal
| Nieuws
Nieuwe editie Mozaiek Magazine
| Nieuws
Op weg naar Pasen