| Nieuws

Op weg naar Pasen

We gaan met elkaar op weg naar Pasen.

In de week voor Pasen, de stille week, creëren we van maandag 25 maart t/m donderdag 28 maart iedere avond van 20.00 tot 21.00 uur een moment in Mozaiek Centrum. Als Gods gezin willen we met elkaar een tijd ingaan van zonden belijden, nieuwe toewijding, met elkaar bidden en in de rust zijn. Door tijd apart te zetten lopen we samen met Jezus op naar Goede Vrijdag en Pasen.

Op Goede Vrijdag 29 maart gaan we één uur waken bij het kruis. Deze avond is er een doorlopend programma van 18.00 uur tot 22.00 uur. Er is ruimte voor ontmoeting met Jezus, het vieren van het avondmaal, aanbidding en verstilling. Samen gaan we God aanbidden en ieder uur worden de 7 kruiswoorden van Jezus voorgelezen. Vooraf tickets reserveren is niet nodig, je kunt vrijblijvend in- en uitlopen op de tijd die jou het beste past.

Zondag 31 maart is het 1e Paasdag en vieren we dat Jezus leeft! En dat doen we met drie samenkomsten (9.00, 11.00 en 13.00 uur) waarin we ook gaan dopen. De samenkomst van 11.00 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Hiervoor werken we met gratis tickets, je kunt ze hier reserveren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Eerlijke koffie uit Nepal
| Nieuws
Nieuwe editie Mozaiek Magazine
| Nieuws
Op weg naar Pasen