| Nieuws

Terugblik Keniazondag

Vol dankbaarheid kijken we terug op Keniazondag (5 november 2023), waarin er extra aandacht was voor de verbinding met onze partnerkerken in het noorden van Kenia. Inmiddels hebben nog eens 300 kinderen een sponsor via Mozaiek gevonden. Wow! Wat mooi om te zien dat er zoveel liefde en betrokkenheid voor elkaar is.

Tijdens Keniazondag was er ook volop aandacht voor de Mozaiekers die in mei 2024 meedoen aan de Muskathlon. Er is voor hen gebeden en er is geld ingezameld voor het waterproject. De 20 taarten waren binnen een half uur uitverkocht en ook de 300 hamburgers waren zo weg. En dan was er nog de veiling na afloop van de 2dienst, bijna alle items zijn geveild voor een totaalbedrag van € 12.000. Wat een dag! Heb je de dienst gemist, je kunt ‘m terugkijken via ons YouTube kanaal.

Wil je meer weten over ons project Mozaiek Kenia? Ga naar www.mozaiekkenia.nl.

Taartverkoop in november

Nog de gehele maand november is er na de diensten taart te koop om gelijk op te eten tijdens het napraten óf om mee naar huis te nemen. De opbrengsten komen ten goede aan het waterproject in Kenia. Ook aankomende zondag staan de Muskathleten bij de balie met heerlijk vers gebakken taarten.

Het is ook mogelijk om voor de volgende week alvast een taart te bestellen. Dit kan aan het einde van beide diensten bij de tafel in de hal.

Het team kan nog heel wat extra taarten (voor de rest van de maand) gebruiken, kun je hier iets in betekenen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Lars: "Mozaiek heeft ons dichter bij God gebracht."
| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Landelijk
Terugblik - Kick-off event Kingdom Business Community